Το Gynofit ανακουφίζει
από τα δυσάρεστα συμπτώματα
 
Προϊόντα
Όταν υπάρχουν κολπικά προβλήματα
Κνησμός, αίσθημα καύσου, κολπικές εκκρίσεις
Κολπική ξηρότητα
Καθημερινή Περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής
Εγκυμοσύνη και θηλασμός
Προϊόντα Gynofit
Κολπική Γέλη Gynofit με γαλακτικό οξύ
Κολπική Ενυδατική Γέλη Gynofit
Gynofit Λάδι
Gynofit Λοσιόν Καθαρισμού
Πού μπορείτε να αγοράσετε το Gynofit;
Πληροφορίες για φαρμακοποιούς
Πληροφορίες για γυναικολόγους
Συχνές ερωτήσεις
Τύπος/ΜΜΕ
English Version
Αρχική Σελίδα
 

Πληροφορίες για φαρμακοποιούς

Οι πελάτες σας περίμεναν πολύ καιρό αυτό το προϊόνΗ απαλή, απλή, αποτελεσματική λύση σε ένα διαδεδομένο πρόβλημα, με συμπτώματα όπως κνησμό, κολπικές εκκρίσεις, δυσοσμία στην περιοχή του κόλπου, κολπική ξηρότητα.

 • Απαλό αλλά αποτελεσματικό.
 • Με βάση από φυσικά συστατικά (γαλακτικό οξύ και γλυκερίνη).
 • Αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία του κόλπου.
 • Χωρίς χημικές ουσίες με ερεθιστικές ιδιότητες (χωρίς συντηρητικά).
 • Σύγχρονη παρουσίαση και συσκευασία.
 • Πολύ απλή, πρακτική χρήση.

Το προϊόν που πραγματικά ανταποκρίνεται στις γυναικείες ανάγκες

 • Αναρίθμητες ενήλικες γυναίκες αισθάνονται ότι απλά δεν μπορούν αντιμετωπίσουν τα ήπια προβλήματα προσωπικής υγιεινής, όπως η βακτηριακή ξηρότητα και η υπερευαισθησία καθώς και η βακτηριακή κολπίτιδα.
 • Ωστόσο, λόγω κόστους και περιορισμένου χρόνου αποφεύγουν τον προγραμματισμό ραντεβού με το γυναικολόγο τους και προτιμούν να μην χρησιμοποιήσουν άμεσα συνταγογραφούμενα φάρμακα. Πειραματίζονται, όχι πάντα με επιτυχία, με γιαούρτια με bifidus και παρόμοιες καλοπροαίρετες συμβουλές από φίλους που δεν κοστίζουν απαραίτητα λιγότερο.
 • Οι γυναίκες θεωρούν την έσω και έξω περιοχή του κόλπου ιδιαίτερα ευαίσθητη τόσο για τη σωματική όσο και για τη ψυχική τους υγεία. Έτσι, θα ήθελαν, όσο το δυνατόν περισσότερο, να αποφεύγουν οποιαδήποτε παρέμβαση στην ευπαθή αυτή περιοχή και να την προστατεύουν από οτιδήποτε ενδέχεται να την ερεθίσει.
 • Στην πραγματικότητα, το ιατρικό αυτό πρόβλημα δεν είναι επικίνδυνο. Η ψυχολογική πίεση όμως και η απώλεια ποιότητας ζωής, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής ζωής, υποκειμενικά είναι πολύ μεγάλη και προκαλεί αναστάτωση.

Τώρα μπορείτε να δώσετε τη λύση που τόσες γυναίκες έψαχναν.

Βακτηριακή Κολπίτιδα – Εξαιρετικά διαδεδομένη και συχνή

Το πρόβλημα είναι πολύ διαδεδομένο και ενοχλητικό!
Περισσότερο από το 70% των γυναικών υποφέρει επανειλημμένα από βακτηριακή κολπίτιδα, με συμπτώματα όπως φαγούρα, αίσθημα καύσου, κολπικές εκκρίσεις, δυσοσμία, πρήξιμο και αμβλύς πόνος στην περιοχή του κόλπου. Το αίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του κόλπου τις επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά. Επίσης, προκαλείται άγχος από την προσπάθεια να το κρύψουν στην καθημερινή τους ζωή και τη μεγάλη ένταση που δημιουργεί στη σχέση με τον σύντροφο. Πρόκειται για ένα θέμα ταμπού, το οποίο οι γυναίκες συζητούν με μεγάλη επιφυλακτικότητα.

Η βακτηριακή ισορροπία διαταράσσεται
Η αιτία για αυτά τα συμπτώματα είναι περίπου στο 60% των περιπτώσεων η δυσβακτηρίωση, δηλαδή διαταραχή στην ευαίσθητη ισορροπία των μικροοργανισμών στο οικοσύστημα του κόλπου. Συνήθως, οφείλεται σε βακτηριακή κολπίτιδα ή σε άλλη σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη. Περίπου στο ένα τρίτο των περιπτώσεων οι καλλιέργειες επιχρίσματος για candida albicans βρίσκονται θετικές.

Τα φάρμακα ούτε ενδείκνυνται ούτε είναι επιθυμητά
Συχνά τα προβλήματα αυτά δεν θεωρούνται αρκετά σημαντικά από το γυναικολόγο, ώστε να χορηγήσει φάρμακα. Οι γυναίκες αποφεύγουν την προσπάθεια και τα έξοδα ενός ή περισσότερων ιατρικών επισκέψεων και για αντικειμενικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους δεν επιθυμούν να προκαλέσουν ερεθισμό με χημικά διαταράσσοντας την ισορροπία της πιο ευαίσθητης περιοχής του σώματός τους. Πολλές από αυτές πειραματίζονται με περισσότερο ή λιγότερο επιτυχημένα γιατροσόφια, συχνά ακολουθώντας τις πιο αμφισβητήσιμες συμβουλές.

Τώρα πια υπάρχει η δυνατότητα μιας απλής, φυσικής και αποτελεσματικής λύσης στο πρόβλημα.

Κολπική Γέλη Gynofit με γαλακτικό οξύ (6 απλικατέρ σε κάθε συσκευασία)

 • Φυσικό, απαλό, αποτελεσματικό (με γαλακτικό οξύ).
 • Εύκολο και άμεσο στη χρήση.

 • Χωρίς φάρμακα ή χημικά που δημιουργούν ερεθισμούς και αυξάνουν την ανισορροπία.
 • Προλαμβάνει την εξέλιξη της βακτηριακής κολπίτιδας σε κολπίτιδα με συμπτώματα φλεγμονής.
 • Δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.
 • Ολιγοδάπανη και διαθέσιμη στα φαρμακεία χωρίς συνταγή γιατρού.

 

 

Ξηρότητα στην ευαίσθητη περιοχή

Περίπου το 37% όλων των γυναικών υποφέρουν περιστασιακά και επανειλημμένα από αυτή, όχι μόνο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εμμηνόπαυση.
Η κολπική ξηρότητα καθιστά τις κολπικές μεμβράνες ακόμα πιο ευαίσθητες και ευπαθείς στις λοιμώξεις. Μπορεί να κάνουν τη συνουσία επώδυνη και δυσάρεστη. Επίσης, πρόκειται για θέμα που προκαλεί συναισθηματισμό ενώ θεωρείται ταμπού (διότι συχνά συνδέεται με τη σεξουαλική ψυχρότητα.
Θα κερδίσετε την ευγνωμοσύνη των πελατών σας, εάν τους συστήσετε μια φυσική και εύχρηστη γέλη που θα λύσει το ενοχλητικό αυτό πρόβλημα.

Ενυδατική Κολπική γέλη Gynofit σε συσκευασία των 6 ή 12 μονοδόσεων

 • Για εσωτερική εφαρμογή καθημερινά, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Βοηθάει στην άμεση ανακούφιση της ξηρότητας.
 • Λειτουργεί ως άριστο λιπαντικό για μια ευχάριστη σεξουαλική ζωή.
 • Βελτιώνει την κολπική χλωρίδα.
 • Ανακουφίζει από το δυσάρεστο αίσθημα καύσου και τον κνησμό.
 • Βελτιστοποιεί την κατάσταση του ιστού.
 • Αποτρέπει τους ερεθισμούς.
 • Αποτελεί βέλτιστη λύση ακόμα και κατά τη διάρκεια θεραπειών κατά του καρκίνου.

Υγιεινή ατομική συσκευασία με απλικατέρ για καθαρή εισαγωγή στον κόλπο χωρίς πόνο. Χωρίς συντηρητικά. Έχει λογική τιμή και, συνεπώς, κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση.

Gynofit: 
Οι υψηλές πωλήσεις είναι σίγουρες – οι ικανοποιημένοι πελάτες θα το αγοράσουν ξανά!

Συχνές ερωτήσεις για το Gynofit – για επαγγελματίες:

Ποια η διαφορά μεταξύ του Gynofit και των άλλων προϊόντων προσωπικής υγιεινής;
Τα αντιβιοτικά και τα αντισηπτικά καταστρέφουν όλα τα βακτήρια, ακόμα και τα χρήσιμα και σημαντικά. Οι αντιμυκητιασικοί παράγοντες καταπολεμούν μόνο τους μύκητες και όχι τα συμπτώματα. Οι ειδικές λοσιόν καθαρίζουν μόνο εξωτερικά και, συχνά, προκαλούν επίσης ερεθισμό με τα συστατικά τους. Το Gynofit αποκαθιστά το συνολικό κολπικό κλίμα, στη φυσική, υγιεινή ισορροπία.

Τι εκτιμούν οι γυναίκες στο Gynofit;
Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ανεξάρτητα, χωρίς επίσκεψη στο γιατρό, χωρίς συνταγή και σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενα φάρμακα, εξετάσεις, κλπ. Με το Gynofit έχουν οι ίδιες, όπου και να βρίσκονται, τον έλεγχο της ισορροπίας του κόλπου τους. Η απλή γνώση ότι το Gynofit είναι διαθέσιμο μπορεί να αποτρέψει οποιοδήποτε άγχος δημιουργείται από τις παραπάνω καταστάσεις και οδηγούν σε επανεμφάνιση των συμπτωμάτων.

Τι πιστεύουν οι γυναικολόγοι για το Gynofit;
Σχεδόν χωρίς εξαίρεση, όλοι οι γυναικολόγοι που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα Gynofit στις ασθενείς τους είναι ενθουσιασμένοι. Πολύ συχνά η συνταγογράφηση αντιμυκητιασικών, αντιβιοτικών, αντισηπτικών ή η ορμονική προετοιμασία γίνεται περιττή. Η προφύλαξη με το Gynofit είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά επιτυχημένη, ιδιαίτερα με τόσο συχνά επανεμφανιζόμενα συμπτώματα.

Πως δρα η Κολπική Γέλη Gynofit με γαλακτικό οξύ;
Το Gynofit περιέχει γλυκογόνα και γαλακτικό οξύ για να μειώσουν το pH (ένα ελαφρά όξινο κολπικό περιβάλλον επιβραδύνει τον πολλαπλασιασμό των μη επιθυμητών βακτηριδίων). Με τον τρόπο αυτό το Gynofit  βοηθάει να επανέλθει η κολπική χλωρίδα στη φυσιολογική ισορροπία. Ανακουφίζει από τον κνησμό και τις ενοχλήσεις ενώ οι εκκρίσεις και η δυσοσμία μειώνονται σε φυσιολογικά επίπεδα.

Πως δρα η Ενυδατική Κολπική Γέλη Gynofit;
Η ενυδατική κολπική γέλη Gynofit έχει ως βάση τη γλυκερίνη που προσκολλάται στο βλενογόννο του κόλπου και, έτσι, διασφαλίζει ευχάριστη ενυδάτωση στην κατάλληλη ποσότητα.

Πόσο γρήγορα δρα το Gynofit;
Τα προϊόντα Gynofit δρουν πολύ γρήγορα. Η ανακούφιση και η ύφεση των συμπτωμάτων είναι σε ένα βαθμό αισθητά άμεσα αλλά οπωσδήποτε μετά από 4 έως 6 ώρες. Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη μακροχρόνια χρήση.

Το Gynofit περιέχει συντηρητικά, άρωμα ή άλλες ουσίες που ευθύνονται για ερεθισμούς;
Όχι, τίποτα από τα παραπάνω. Το Gynofit βασίζεται μόνο στην εξισορροπητική επίδραση του φυσικού γαλακτικού οξέως και της γλυκερίνης. Τα Gynofit αποτελούν ιατρικά προϊόντα.

 

 
ΚΙΤΕ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε.
Λεωφόρος Ιωνίας 166, 111 44, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 2014 306, 210 2014 312
Φαξ: 210 2014 323 , E-mail: info@kite.gr , Website: www.kite.gr

 


site created by COMPASSinter.net
Facebook